Udtalelser

Det er så spot on at tale med Ivalo om det der fylder I krop og sjæl lige nu og her og at få værktøjer som lige passer til det. Men også det her med at gå i dybden med nogle konkrete problemer, som f.eks. et problem, jeg har på arbejdet. Det er jo et eksempel på hele den problemstilling, jeg kæmper med, og når vi arbejder med det så konkret, så kan jeg langt bedre håndtere det, jeg står i. Og jeg bliver bedre og bedre til at håndtere den slags problemer. Det kan jeg mærke.

Gitte 40 år

Søvnforstyrrelse og angst

Det her forløb med Ivalo har været så godt. Vi har talt sammen 6 gange og det var lige det jeg trængte til ovenpå specialeskrivning og nogle rigtig hårde år. Jeg var ked af det og hang fast i negative tanker om mig selv og processen. Bare det at jeg blev bevidst om at jeg var fanget i spiraler af negative tanker, gjorde det lettere for mig at lade tankerne være og at hvile, sådan som jeg egentlig havde brug for. Jeg føler at mit liv er faldet mere på plads, og jeg har mere energi nu og har mod på fremtiden, og jeg vil fremover please mindre og holde mere fast i hvad der er rigtigt for mig, så jeg bliver mindre stresset.

Kristine 25

Depression

Hej Ivalo, Det er gået SÅ godt siden jeg var hos dig sidst og jeg er generelt begyndt at gruble meget mindre set i forhold til, da jeg startede i forløb hos dig! Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv (og min fremtid). Herudover har jeg læst begge bøger af Pia Callesen, og det er et virkelig godt supplement til terapien. Jeg har tilladt mig at anbefale dig til andre, som har lignende udfordringer som mig. Du skal have et KÆMPE TAK for din terapi og din tid.

Joachim 27 år

Angst, depression og tvangstanker

Ivalo kan virkelig sige noget. Hun rammer fuldstændig plet med det, hun siger. Som en professionel bueskytte 🙂 Hun udtrykker også hvad hun selv synes og er meget konkret. Og de her samtaler har virkelig hjulpet mig til at håndtere uroen og alkoholtrangen, så jeg har fået mit liv tilbage.

Rene 52 år

Angst og alkoholmisbrug

Det her med at have en, der ikke har en aktie i mine mentale udfordringer gør mig tryg i forhold til at kunne sige alt det, jeg tænker på. Jeg kan godt blive sortseer – så bliver alle tanker helt sorte. Ivalo hjælper mig med at få fat i andre vinkler, der er sunde og vanebrydende. Det at få nogle andre perspektiver på, gør at jeg ser det hele mere nuanceret, og så bliver mine valg reflekterede istedet for at være baseret på frygt.Og vores samtaler gør mig klogere på mig selv.

Carsten 45 år

Alvorlig stress/livskrise og angst

Ivalos naturlighed og det at her er så hyggeligt har gjort, at jeg har følt at der var plads til at være sårbar og til at være mig. Jeg har følt mig hjemme og det har trigget noget i mig, så jeg nu går til mit arbejde og mit liv på en helt anden måde. Jeg gider ikke alt det pis, og jeg er vedholdende i forhold til at jeg skal have det godt.

Ida 34 år

Arbejdsrelateret stress

Det har hjulpet mig helt vildt at tale med Ivalo. Når vi har talt sammen, får det mig sat igang med tankerne – og så ser jeg problemerne i øjnene. Så kan jeg ikke benægte, at der er et problem. . Ivalo har været god til at spørge og til bare at lade mig tale. Så kommer jeg frem til problemet, og så finder jeg ud af hvad jeg skal gøre, når jeg forstår problemet. Det var også godt at få min mor med nogle af gangene. Hun blev mere tryg ved det hele, og hun fik også nogle værktøjer, i forhold til hvordan hun kan hjælpe mig. Jeg synes, jeg er ved at have skabt et grundlag, som jeg kan holde fast i, når jeg oplever at det hele er ved at gå galt.

Louise 17 år

Stress og eksamensangst

Det har hjulpet mig meget at tale med Ivalo. Både det metakognitive, der har hjulpet mig til at slippe bekymringerne og tristheden, også de mere menneskelige samtaler, om livets genvordigheder og alle de strabadser jeg har været igennem. Mit forløb er slut nu og jeg føler mig hjulpet, men hvis jeg får brug for det, så vender jeg tilbage.

Julie 55 år

Depression

Det har været helt anderledes end jeg havde regnet med. Det har været meget mindre skræmmende og meget mere let og uformelt end jeg havde regnet med. Og samtalerne har hjulpet mig, så jeg er mindre angst og i bedre humør end før, og jeg kan være der meget mere for min familie og dem  omkring mig.

Peter 37 år

Sygdomsangst

Hej Ivalo. Jeg har været rigtig glad for vores timer. Din måde at guide mig på har virkelig hjulpet mig med at starte på mit bachelorprojekt. Mentalt har det også hjulpet mig rigtig meget inden den frygtindgydende semesterstart.

Claudia 24 år

Studerende

Ivalo er god at tale med. Jeg var hos en anden først og det føltes helt forkert. Ivalo er god til at lytte og forstå, og jeg har det meget bedre når jeg går derfra. Jeg får også ideer til hvad det er jeg skal gøre, så jeg får det bedre. Og jeg får det bedre med det der er sket.

Sebastian 23 år

ADHD og studieproblemer

Jeg fik ret mange værktøjer allerede tidligt i det metakognitive forløb, som hjalp mig meget. Jeg har omlagt min måde at tænke på. F.eks. tænker jeg ikke hele tiden på hvordan jeg har det, og jeg analyserer ikke længere alting, så jeg bliver ikke fastholdt i det negative. Jeg har færre off days, og det betyder heller ikke så meget når jeg har nogle dage, der er lidt off. Angsten og depressionen har sluppet – og jalousien kan jeg nu arbejde med på en helt anden måde.

Jacob 30 år

Angst, depression & jalousi

Kemien har bare været der. Jeg oplever, at vi har “mødt” hinanden. Jeg har følt mig tryg, og jeg føler mig hørt og har fået værktøjer. Ivalo har været så god til at spille bolden tilbage til mig, og jeg har hurtigt kunnet omsætte og bruge, det vi arbejder med I samtalerne.

Kristin 35 år

Stress og dødsfald

Ivalo er et menneske man aldrig glemmer. Hun har hjulpet mig så meget. Jeg er blevet stærk, er blevet en “superwoman”. Jeg er ikke længere trist, bange og usikker. Livet kan stadig være svært, men jeg handler på min egen oplevelse af situationerne, og jeg tænker mig grundigt om først, men jeg kører ikke rundt i usunde overvejelser i årevis, sådan som jeg gjorde før. Så livet er ikke surt længere. Selvom det kan være svært, så holder jeg kursen og stoler på mig selv!

Karen 39 år

Problemer med livet

Hej Ivalo, Jeg har nu fået et så dejligt job, som jeg er glad for, men som også kræver mig 100%. Jeg har været glad for din indsats, hjælp og opmuntring i min krise med mit tidligere job. Du har været særdeles vigtig i min overlevelse og coping undervejs. Tusind tak for det!

Thomas 42 år

Jobkrise

Det her er et frirum. Nogle gange føles det næsten som at gå på café med en ven, men Ivalo får alligevel sagt nogle ting, jeg kan bruge til noget. Jeg får talt tankerne igennem og får afsluttet dem, fordi vi ikke har travlt her. Jeg har fået det meget bedre. De problemer, der optog mig, da jeg startede her, fylder ikke på samme måde mere. Jeg er så glad for mit arbejde og min familie.

Morten 44 år

Stress/udbrændthed

Ivalo har en nede på jorden at være på, som jeg virkelig godt kan lide. Hun er sindsygt nærværende og lægger mærke til nogle små ting man siger, og hægter det hele sammen. Ivalo s spørgsmål er i forhold til andre psykologer jeg har talt med meget mere vigtige, og de er tydelige. Det er så givende for mig at samtalen også bliver visuel. Det at ord og sætninger kommer op på whiteboardet. Det får det hele til at træde frem for mig.

Helene 55 år

Livskrise

Det var ikke nemt for mig at skulle tale med en psykolog pga stress. Men Ivalo var hurtig til at forstå, at hun ikke skulle rådgive mig og fortælle mig, hvad jeg skulle gøre. Nogle gange brugte  hun så sig selv og sin egen hverdag som eksempel. Det passede bedre til mig.

Elisabeth 58 år

Stress og angstanfald

Menu