Udtalelser

Det har hjulpet mig helt vildt at tale med Ivalo. Når vi har talt sammen, får det mig sat igang med tankerne – og så ser jeg problemerne i øjnene. Så kan jeg ikke benægte, at der er et problem. . Ivalo har været god til at spørge og til bare at lade mig tale. Så kommer jeg frem til problemet, og så finder jeg ud af hvad jeg skal gøre, når jeg forstår problemet. Det var også godt at få min mor med nogle af gangene. Hun blev mere tryg ved det hele, og hun fik også nogle værktøjer, i forhold til hvordan hun kan hjælpe mig. Jeg synes, jeg er ved at have skabt et grundlag, som jeg kan holde fast i, når jeg oplever at det hele er ved at gå galt.

Louise 17 år

Stress og eksamensangst

Det har været helt anderledes end jeg havde regnet med. Det har været meget mindre skræmmende og meget mere let og uformelt end jeg havde regnet med. Og samtalerne har hjulpet mig, så jeg er mindre angst og i bedre humør end før, og jeg kan være der meget mere for min familie og dem  omkring mig.

Peter 37 år

Sygdomsangst

Ivalos naturlighed og det at her er så hyggeligt har gjort, at jeg har følt at der var plads til at være sårbar og til at være mig. Jeg har følt mig hjemme og det har trigget noget i mig, så jeg nu går til mit arbejde og mit liv på en helt anden måde. Jeg gider ikke alt det pis, og jeg er vedholdende i forhold til at jeg skal have det godt.

Ida 34 år

Arbejdsrelateret stress

Det her er et frirum. Nogle gange føles det næsten som at gå på café med en ven, men Ivalo får alligevel sagt nogle ting, jeg kan bruge til noget. Jeg får talt tankerne igennem og får afsluttet dem, fordi vi ikke har travlt her. Jeg har fået det meget bedre. De problemer, der optog mig, da jeg startede her, fylder ikke på samme måde mere. Jeg er så glad for mit arbejde og min familie.

Morten 44 år

Stress/udbrændthed

Det er så spot on at tale med Ivalo om det der fylder I krop og sjæl lige nu og her og at få værktøjer som lige passer til det. Men også det her med at gå i dybden med nogle konkrete problemer, som f.eks. et problem, jeg har på arbejdet. Det er jo et eksempel på hele den problemstilling, jeg kæmper med, og når vi arbejder med det så konkret, så kan jeg langt bedre håndtere det, jeg står i. Og jeg bliver bedre og bedre til at håndtere den slags problemer. Det kan jeg mærke.

Gitte 40 år

Søvnforstyrrelse og angst

Kemien har bare været der. Jeg oplever, at vi har “mødt” hinanden. Jeg har følt mig tryg, og jeg føler mig hørt og har fået værktøjer. Ivalo har været så god til at spille bolden tilbage til mig, og jeg har hurtigt kunnet omsætte og bruge, det vi arbejder med I samtalerne.

Kristin 35 år

Stress og dødsfald

Ivalo kan virkelig sige noget. Hun rammer fuldstændig plet med det, hun siger. Som en professionel bueskytte 🙂 Hun udtrykker også hvad hun selv synes og er meget konkret. Og de her samtaler har virkelig hjulpet mig til at håndtere uroen og alkoholtrangen, så jeg har fået mit liv tilbage.

Rene 52 år

Angst og alkoholmisbrug

Det her med at have en, der ikke har en aktie i mine mentale udfordringer gør mig tryg i forhold til at kunne sige alt det, jeg tænker på. Jeg kan godt blive sortseer – så bliver alle tanker helt sorte. Ivalo hjælper mig med at få fat i andre vinkler, der er sunde og vanebrydende. Det at få nogle andre perspektiver på, gør at jeg ser det hele mere nuanceret, og så bliver mine valg reflekterede istedet for at være baseret på frygt.Og vores samtaler gør mig klogere på mig selv.

Carsten 45 år

Det var ikke nemt for mig at skulle tale med en psykolog pga stress. Men Ivalo var hurtig til at forstå, at hun ikke skulle rådgive mig og fortælle mig, hvad jeg skulle gøre. Nogle gange brugte  hun så sig selv og sin egen hverdag som eksempel. Det passede bedre til mig.

Elisabeth 58 år

Stress og angstanfald

Ivalo har en nede på jorden at være på, som jeg virkelig godt kan lide. Hun er sindsygt nærværende og lægger mærke til nogle små ting man siger, og hægter det hele sammen. Ivalo s spørgsmål er i forhold til andre psykologer jeg har talt med meget mere vigtige, og de er tydelige. Det er så givende for mig at samtalen også bliver visuel. Det at ord og sætninger kommer op på whiteboardet. Det får det hele til at træde frem for mig.

Helene 55 år

Livskrise

Menu