Supervision

Supervision på personlig stil og personligt udviklingsarbejde

Jeg er specialist i psykoterapi til voksne. Så hvis du er på vej mod autorisation eller specialistgodkendelse, kan jeg tilbyde supervision ift. personlig udvikling og/eller personlig stil.

Jeg arbejder som psykolog meget klientcentreret og intuitivt på et fundament af systemisk, meta-kognitivt, kropsorienteret og eksistentiel terapi. Jeg er metodisk velfunderet, men jeg har mest fidus til at have fokus på supervisandens udfordringer, interesser og udvikling, fremfor at supervisere udfra en bestemt metode.

Selvfølgelig kan det i forhold til specifikke sager være relevant at tale om, hvad der kan være det næste skridt eller hvilke metodiske greb eller forståelser, der kan være relevante. Og jeg ved at dette ofte kan være en kæmpe hjælp. Herudover har vi alle som behandlere gavn og glæde af, at der er nogen, der har øje og interesse for hvorledes vi trives og forstår vores eget virke. Usikkerheden rammer os alle, og den skal der også være plads til i supervisionen sammen med glæden, udviklingen og reflektionen.

Menu