Om

Hvem er jeg?

Jeg er født i 1971 og bor i Lyngby med min amerikanske mand og vores 2 børn. Mit fornavn stammer fra Grønland ligesom min mor. Desværre taler jeg ikke grønlandsk, men da jeg er meget vant til at tale engelsk, tilbyder jeg også konsultationer på engelsk.

Hvad optager mig?

Jeg holder meget af at være i naturen og af den ro det giver mig. Jeg holder også meget af samvær med andre mennesker. Yoga og meditation har været vigtigt for mig i min dannelsesproces, og jeg er inspireret af disse praxi, ift. at arbejde med mindfulness, åndedrættet, kropsbevidsthed – evnen til at være med det der er ligenu uden at lade sig overvælde af det.

Jeg er altid optaget af at dygtiggøre mig fagligt, både for inspirationens skyld, men også for til stadighed at kunne matche de behov og ønsker mine klienter har. Samtidig er jeg meget optaget af at kunne være mig selv i den terapeutiske relation. Både fordi dette gør mit daglige arbejde afslappende og behageligt for mig selv, men også fordi jeg oplever, at det gør den terapeutiske proces behagelig og effektiv for den, jeg taler med, der således får lettere ved at slappe af og være sig selv, og føle sig set og forstået. Meget af den positive feed-back jeg får, drejer sig om det sidste, og det er jeg virkelig glad for, fordi jeg ved, at dette er essentielt for at der kan opstå en udviklende proces i mødet mellem 2 mennesker.

Hvad er min faglige baggrund?

Jeg er uddannet cand psych fra københavns universitet, autoriseret af psykolognævnet og uddannet “Specialist i psykoterapi og klinisk psykologi”. Specialistuddannelsen er udviklet og godkendt af dansk psykologforening og er en garanti for, at jeg har fået viden og træning på specialistniveau inden for mit fag. Jeg har terapeutisk træning, efteruddannelse og diplomer i: kognitiv terapi, systemisk-narrativ terapi, eksistentiel terapi, kropsorienteret terapi og mindfulness. Jeg er for nylig blevet certificeret metakognitiv terapeut ved MCT-Institute Manchester. Jeg arbejder fortrinsvis eksistentielt-fænomenologisk og metakognitivt men inspireres og styrkes afløbende at beskæftige mig med at tilegne mig forskellige metoder og forståelser.

Jeg har været privatpraktiserende psykolog i over10 år. Tidligere har jeg arbejdet på bl.a. Psykoterapeutisk Center Stolpegård med gruppebehandling i f.t. angst, depression, OCD og med unge med blandede problematikker. Jeg har også arbejdet på et behandlingssted for mennesker, der har været udsat for sexuelle overgreb, som føl i en privat praksis, og med telefonisk kriserådgivning for Falck Healthcare.
Jeg har haft praksis København og Lyngby inden jeg landede her på Lygten i København NV. Den røde tråd i mit arbejdsliv er passionen for samtalen, den personlige udvikling og glæden ved at arbejde med andre mennesker.

Menu