Kontakt

Psykolog Ivalo Hovmand

Adresse:
Lyngby Hovedgade 62, 2. th.
2800 Kongens Lyngby

Min praksis ligger midt på Lyngby Hovedgade. Opgangen ligger lidt skjult i et indhak, der bl.a. udgør indgangen til Café Amalie, opgangen ligger så på venstre side. Tryk på ringeklokken hvor mit navn står, så åbner døren atuomatisk. Man skal så op på anden sal th, hvor mit navn står på døren. Når du kommer ind i klinikken, så kan du tage plads i køkkenet, hvor der er et lille siddeområde og drikkevarer: vand, the, kaffe – så kommer jeg og henter dig her. Jeg glæder mig til at se dig 🙂

Parkering
Der er gratis 2 timers parkering ved kirken, stades plads, gasværksvej og kastanjevej parkering. Der er betalingsparkering under Lyngby Storcenter og bag Magasin. Men vær opmærksom på at der kun er 30 minutters parkering på hovedgaden, hvis du kommer efter kl 10 om formiddagen.

Ved afbud
Afbud skal være modtaget dagen før inden kl 12 eller senest 24 timer før samtalen. Send en sms eller en mail – eller endnu bedre gå ind via onlinebooking og aflys samtalen. Hvis du har mulighed for at give besked i god tid er dette naturligvis en stor fordel for mig. Såfremt der kommer flere aflysninger tæt på eller efter tidsfristen, kan jeg vælge at afslutte forløbet.

Menu