Betaling

Betaling

Jeg har i klinikken i Kastrup overenskomst med sygesikringen, hvilket betyder, at du kan bruge lægehenvisning i klinikken. I Lyngby tager jeg desværre ikke mod lægehenvisninger, men mange private og arbejdsmæssige forsikringer dækker også omkostningerne til psykologsamtaler.

For at betale kan du overføre via netbank, betale kontant eller via mobilepay. De fleste betaler med mobilepay og det fungerer godt.

  • En session varer 50 minutter.
  • Den første session koster 1.100 kr.
  • Efterfølgende koster det 900 kr. per gang, såfremt der er tale om et forløb.
  • Hvis der er tale om mere enkeltstående samtaler med over en måned imellem, er prisen fortsat 1100 kr per gang.
  • Supervision og firmabetalte samtaler koster 1.100 per gang og en session på 90 minutter koster 1500 kr.

Med henvisning fra lægen (i klinikken i Kastrup) er egenbetalingen:

  • Førstegangssamtale: 417 kr
  • Følgende samtaler: 347,71 kr

Hvis du er medlem af Sygesikringen Danmark yder de i et sygesikringsforløb et tilskud på 200 kr pr. samtale med mig, og ved et helt selvbetalt forløb yder de 300 kr per samtale. Efter aftale kan jeg indberette til Danmark, hver gang vi har haft en samtale. Så vil Danmark efterfølgende refundere dig.

Jeg har i klinikken i Kastrup overenskomst med sygesikringen, hvilket betyder, at du kan bruge lægehenvisning i klinikken. Mange private og arbejdsmæssige forsikringer dækker også omkostningerne til psykologsamtaler. I Lyngby tager jeg desværre ikke mod lægehenvisninger

Afbud

Hvis det bliver nødvendigt er det meget vigtigt at du melder afbud så hurtigt som muligt til vores samtaler per telefon eller SMS – og allersenest 24 timer før vores aftale. Ved senere afbud skal du nemlig betale fuld pris for samtalen, da tiden optages for en anden klient, og da regionen ikke betaler ved udeblivelser eller for sent afbud. Dette er meget vigtigt!

Menu