Samarbejde

Samarbejdspartnere mht. dækning af eller tilskud til forløb

Mange har adgang til psykologsamtaler gennem deres forsikring, pensionsordning, sundhedsforsikring, indboforsikring eller gennem deres ansættelse.

Er du eller din arbejdsplads forsikret gennem selskaber som Danica Pension, Mølholm Forsikring, PenSam, PFA, Skandia, TopDanmark eller Tryg, er det som oftest muligt at få tilkendt et forløb på op til 12 gange hos en psykolog efter eget valg. I så fald kan jeg afregne direkte med forsikringsselskabet, og dette fungerer rigtig godt.

Jeg har også overenskomst med sygesikringen og tager derfor mod henvisninger fra egen læge. Der er en egenbetaling ved et sådant forløb på omkring 420 kr ved første samtale og de efterfølgende samtaler på omkring 350 kr. Sygesikringen Danmark yder tilskud såfremt man er medlem.

Jeg har desværre lukket for tilgang for klienter med henvising, da ventelisten propfuld. Der er alt for få psykologer med ydernummer i ft hvor mange henvisninger der bliver givet til psykologforløb, og derfor kan det desværre være svært at finde en psykolog, der har åbent for tilgang.

Faglige samarbejdspartnere:

Klik på navnene for at gå til de respektive hjemmesider.

Ane Aakerlund

Psykolog med speciale i særligt sensitive.

Gitte Holm-Broe

Psykolog med speciale i sorg og tab.

Maja Schondel

Psykolog med speciale i stress og mindfulness.

Matilde Matthison

Psykolog med speciale i hypnose og positiv psykologi.

Mette Herslund

Psykolog med speciale i psykologiske undersøgelser, hypnoterapi og naturterapi.

Nina Lildal-Schrøder

Psykolog med speciale i sexologi.

Ulla Videbæk

Psykolog med speciale i psykiatri, kriser & unge.

Menu